Fackförbund

Fackförbunden kan ingå kollektiva avtal om Juristförsäkring. På så sätt kan de erbjuda en extra medlemsförmån - en egen jurist till en låg månadspremie.

Allt fler fackförbund och organisationer pratar med oss om att införa vår Juristförsäkring som en kollektiv medlemsförmån. I ett sådant kollektivt avtal gäller försäkringen för alla medlemmar, med reservationsrätt.

 

4 svenska och 13 norska fackförbund har redan gjort det möjligt för sina medlemmar att få fullgod juristhjälp via medlemskapet. Och viktigast av allt  -  till ett pris alla kan ha råd med, eftersom det är en stark rättvisefråga att kunna hävda sin rätt. Rent praktiskt betyder det att medlemmarna har tillgång till en egen jurist som hjälper till med vardagsjuridiken obegränsat antal timmar per år, utan timpris och utan karenstid


Förbunden ingår försäkringsavtalen direkt med HELP Försäkring men själva Juristförsäkringen tecknas mellan HELP och medlemmen.

 

Om du inte har tackat nej till försäkringen och är medlem i något av förbunden nedan har du en egen jurist som hjälper dig med din vardagsjuridik. Välkommen till oss med dina frågor och ärenden!

 

Fackförbund med Juristförsäkring som medlemsförmån

Juristhjälp inom:

Barn & familj

Bostad & egendom

Arv & gåva

Konsumenträtt

Gift & sambo

Sjukpenning & sjukersättning

Medlem i Seko:

Sara var väldigt förstående och vardagen blir lättare så jag rekommenderar den här försäkringen ofta.

Medlem i Svenska Elektrikerförbundet:

Vi har fått hjälp av er tidigare och känner oss väldigt trygga med er hjälp. Vi tycker det är en väldigt fin förmån att vi kan anlita er kostnadsfritt. Stort tack till er och Elektrikerförbundet.

Medlem i Säljarnas:

Mycket bra information vad det gäller framtidsfullmakt samt samboavtal. Samt bra uppföljning, då det brukar falla mellan stolarna när man skall ordna sånt här.

Medlem i Seko:

Proffsigt och trevligt bemötande från handläggaren på Helpförsäkring. Tycker det är riktigt bra att facket har med Helpförsäkring i sitt utbud.

Medlem i Seko:

Detta är en försäkring alla förbund borde teckna för sina medlemmar.

Medlem i Seko:

Mycket bra bemötande. Hon som hade mitt ärende utförde detta på ett proffesionellt sätt. En stor guld stjärna och massor av kramar av mej.

Medlem i SEF:

Har anlitat HELP tre gånger, jag har varit lika nöjd varje gång.

Medlem i SEF:

Jag är oerhört tacksam för den hjälp som jag fått ifrån er, och den så enormt bra Paavo som har bistått mej på ett enastående sätt.

Medlem i SEF:

Det har känt ganska oviktigt och onödigt att ha help försäkring inbakad i fackavgiften tills.. man är i behov av den. Då helt plötsligt inser man vikten av att ha den.

Medlem i Säljarnas:

Ett mycket trevligt bemötande! Raka och bra svar!

Medlem i Säljarnas:

Jag är mycket tacksam för dina professionella råd och ditt engagemang att följa ärendet vilket jag upplevde både tryggt och personligt.

Medlem i Säljarnas:

Snabba på återkoppling och tar frågan vidare direkt. 

Kontaktperson på HELP

Rabi Can

Försäljningschef

När Rabi började på HELP 2015 hade han med sig sex års erfarenhet från försäkringsbranschen och Folksamkoncernen. Närmast hade han jobbat som Key Account Manager och Organisationsansvarig på KPA Pension för kommuner och kommunala företag. Rabi har studerat juridik vid Örebro universitet.

Rabi pratar svenska, engelska och syrianska.

Kontakta oss på 0771-985 200 eller post@helpforsakring.se