Min sida - enkla vägen till en egen jurist!

18 december 2018

2017 lanserade vi på HELP kundportalen "Min sida" med inloggning via vår hemsida. Vi la ner stor omsorg på enkla, tydliga och säkra funktioner och med tanke på alla glada tillrop från våra kunder är resultatet uppskattat. 4 500 kunder har nu besökt sidan.

Vad är Min sida?

Min sida är ett digitalt utrymme där du kan hålla kontakt med din jurist och upprätta egna digitala avtal. Den är ett komplement till den personliga hjälp du alltid får hos HELP och som vår kund loggar du tryggt in med ditt BankID. Min sida är byggt för att vara användarvänlig och intuitiv, med guidning genom de användbara funktionerna.

Dina ärenden

När du har ett nytt ärende och behöver hjälp av din jurist kan du förstås ringa vår kundtjänst på 0771-985 200 eller maila till info@helpforsakring.se. Men du kan också mycket smidigt och användarvänligt anmäla ditt ärende på Min sida, så blir du kontaktad av juristen senast nästa arbetsdag.

På Min sida kan du och juristen hålla kontakt och eventuellt också ladda upp och utbyta dokument som juristen behöver för att driva ditt ärende. Du kan också själv följa vad som händer i ärendet och hur det utvecklar sig.

Digitala avtal

På Min sida hittar du också digitala avtal som du själv kan upprätta, alla juridiskt säkerställda av HELPs chefsjurist. Glöm omständiga formulär, avtalen genereras här pedagogiskt efter dina uppgifter och behov. Kanske vill du skriva ett samboavtal, ett gåvobrev eller ett köpeavtal? Börja idag, lagra på sidan, fundera ett par dagar och gör klart avtalet. Enkelt och användarvänligt, bara att spara, skriva ut, signera och förvara på ett säkert ställe. Kom bara ihåg att vissa avtal alltid ska bevittnas för att vara giltiga!

Vem kan använda Min sida?

Alla våra kunder har tillgång till sidan. Har kunden en sambo, make/maka, registrerad parter eller hemmavarande barn som är yngre än 20 år är även dessa täckta av försäkringen, dock är det bara kunden själv som kan logga in på Min sida.

Vad vinner jag på att använda sidan?

  • Det är säkert. Eftersom du loggar in med BankID kommer ingen annan åt dina handlingar och ärenden, det gör bara du och din jurist.
  • Det går snabbt. Du och juristen kan direkt ladda upp de digitala filer som behövs i dina ärenden och slipper vänta på post som skickas fram och tillbaka.
  • Det är smidigt. Användarvänligheten är stor, vare sig du vill hålla kontakten med din jurist eller upprätta digitala avtal. 
  • Det är flexibelt. Skriv ett digitalt avtal och be juristen kvalitetskolla om du är osäker. Och hantera dina ärenden när du själv har tid, kanske en söndag eller när barnen har lagt sig. Eller ställ frågor till juristen när som helst, så får du svar senast nästa arbetsdag.

 

Välkommen till HELP och Min sida!

Damian Girys

Senior jurist & teamledare

Kontakta oss på 0771-985 200 eller info@helpforsakring.se