Gift & sambo

Här hittar du råd, tips och artiklar för samboskap och äktenskap. På Min sida kan du som är kund skriva egna digitala samboavtal, gåvobrev, skuldebrev, köpeavtal och testamenten.

 

 

Hjälp från HELP

Testamente för sambor

När vår kund och hennes sambo fick barn bestämde de sig för att skriva ett testamenteEtt förordnande där en testator reglerar vad som ska hända med hens egendom när hen avlider. Läs mer.

Bodelningsavtalet

Kunden behövde hjälp med ett bodelningsavtal Skriftlig handling över bodelning. Läs mer efter sin skilsmässa Ett annat ord för äktenskapsskillnad, det vill säga upplösning av äktenskap. Läs mer och anlitade HELP. Juristen förklarade för kunden, som var engelsktalande, hur en bodelning fungerar.


Skilsmässan

Mannen hade precis skilt sig från sin fru när han först kontaktade HELP. Han och hans exfru kunde inte komma överens om hur de skulle bodela den fastighet som de ägde tillsammans.


En försenad bodelning

Medlemmen hade separerat från sin fru. De skrev aldrig något bodelningsavtal i samband med detta, utan var eniga om att sälja huset och dela på bohaget och vinsten från försäljningen.

Kontakta oss på 0771-985 200 eller info@helpforsakring.se