NotarTrygg

När du köper och säljer bostad av en mäklare hos Notar får du möjlighet att teckna försäkringstjänsten NotarTrygg. Gör det, så har du en egen jurist i ett helt år. En jurist som hjälper dig med allt från goda råd till tvister i domstol, om olyckan är framme. Utan någon timdebitering.

 

Alla behöver en jurist förr eller senare men dessvärre är juridiska tjänster ofta dyra på löpande räkning. Och när du gör ditt livs kanske viktigaste affär vill vi ge dig trygghet. Därför ger vi dig som köper eller säljer bostad via Notar ett riktigt bra mervärde. Nu kan du teckna försäkringstjänsten NotarTrygg, så får du 15 timmars juristhjälp ända från tillträdesdagen och ett helt år framåt. Utan en enda krona i timdebitering!

 

Juristen tar hand om de juridiska frågor som gäller din bostad, skräddarsyr dina avtal och driver dina ärenden. Svarar på dina frågor, ger dig råd, förhandlar med motpart och företräder dig i domstol, med ett rättsskydd på upp till 2 miljoner kronor.

 

NotarTrygg är en jurist i försäkringsform och kostar 2 800 kronor för ett år, vare sig om du är köpare eller säljare. Ingen karenstid, inget timpris och inget krångel.

 

Ladda ner:

 

 

 

 

 

Till Notars hemsida

 

 

 

 

 

Kontakta oss på 0771-985 200 eller info@helpforsakring.se