Hoppa till innehåll
Min sida

Det finns mycket som är för bra för att vara sant.

Att få hjälp genom HELPs juristförsäkring är inte det.

Så kan du få HELP

Det finns flera sätt att få tillgång till en juristförsäkring från HELP. Du kan till exempel var medlem i ett fackförbund, ha ett mobilabonnemang eller en försäkring i ett annat försäkringsbolag. Då kan du få hjälp med vardagsjuridiken, ända upp i domstol om det behövs.

Fler än 700 000 svenskar har tillgång till en egen jurist via sitt fackförbund, sitt mobilabonnemang eller sitt försäkringsbolag.

Är du en av de 700 000?

Välkommen att ta kontakt med oss på info@helpforsakring.se, eller ring 0771-985 200.

Vi knyter till oss fler och fler samarbetspartner. Intresserad av att samarbeta med oss? Kontakta vår chef för försäljning och affärsutveckling. 

Skydda dig mot strul

Du kan inte förutspå framtiden, men du kan planera för den. Till skillnad från enhörningar är vår juristförsäkring både bra och sann. Den gör att du är rustad för allt vardagsjuridiskt som kan strula till sig i ditt liv. 

Du behöver en jurist

Alla behöver en jurist förr eller senare och vår juristförsäkring är guld värd. Har du den har du en egen jurist vid din sida som hjälper dig med vardagsjuridiken. Du kommer aldrig att vilja vara utan den.  

För livets alla skeden

Lurendrejeri på nätet blir allt vanligare och tro oss, du vill inte betala timpris hos en jurist på stan när det händer dig. Det är också en lättnad att ha en jurist när exet bråkar om vårdnad, flyget blir inställt, hyresvärden inte följer kontraktet eller din identitet blir kapad. 

En självklarhet

Livet är inte evigt, men långt och fullt av situationer där du behöver en försäkring. 

Att ha en juristförsäkring är idag lika självklart som en hem- eller fordonsförsäkring. Bara ännu mera användbar.