Hoppa till innehåll
Min Sida

Två jurister med skarpa hjärnor och varma hjärtan till HELP.

Vill du kunna lägga extra tid och omtanke på dina kunder längtar du till HELP. Här jobbar du med både handläggning och domstolsprocesser utan att kunderna måste betala timpris, eftersom de är försäkrade hos oss. Och vi bara växer och växer, därför välkomnar vi nu två nya jurister; en inom familjerätt och en inom arbetsrätt.  

Vi vill höra från dig som:

Pratar du dessutom fler språk än svenska och engelska blir du särskilt värdefull för dina kunder.

Välkommen om du har den här personligheten.

Vi vill arbeta tillsammans med dig som har driv, empati och handlingskraft och vill vara med och förändra juristbranschen. Som har stor integritet och tycker om att hjälpa människor i deras vardag med din kunskap. Du ligger bra till om du har höga ambitioner och vill utvecklas, och om du trivs med ett tydligt mandat. Sist men inte minst, är du en konstruktiv, trygg och strukturerad problemlösare hamnar du i topp på vår – och våra kunders – lista.

Jobba med oss!

Vill du vara med och förbättra både juristbranschen och samhället ska du absolut skicka dina ansökningshandlingar till jobb@helpforsakring.se. Vi vill höra från dig snart, intervjuer görs löpande så vänta inte med att ansöka. Jobbstart efter överenskommelse, hoppas vi ses!