Jobba på HELP

Att jobba som jurist på HELP skiljer sig lite från att jobba på en vanlig advokatbyrå. Vi mäts till exempel på kundnöjdhet och slipper fakturera våra kunder.

Att jobba på HELP är som att jobba på vilken jurist- eller advokatbyrå som helst med ett viktigt undantag - våra jurister slipper fakturera sina kunder eftersom vi är ett försäkringsbolag. Istället för att mätas efter hög debiteringsgrad mäts juristerna efter hög kundnöjdhet. Det gör att de både kan och vill ägna lite extra tid åt varje kund, utan att behöva tänka på skenande arvoden.

Och det i sin tur gör jobbet ännu mer intressant och roligt.

En viktig sak till. Vi arbetar aktivt för att alla medarbetare ska kunna ha bra balans mellan arbete och fritid. Här kan man både jobba och få plats för fritid och familj. Man kan ha ett liv helt enkelt.

Vilka andra juristbyråer kan skryta med det?

 

HELP- en av Sveriges bästa arbetsplatser

 

År 2019 blev HELP Försäkring certifierade av A Great Place to Work som en av Sveriges bästa arbetsplatser! Här är vi 100% som trivs bland varma, roliga, härliga kollegor och det vet vi att våra kunder tydligt känner. Våra ledord finns inte bara på papper, dem har vi med oss hela dagen. Empati, handlingskraft och struktur- det är HELP och det är vi!

Känns HELP som en arbetsplats för dig? Kika in på våra lediga platser här

 

 

 

 

 

Kontakta oss på 0771-985 200 eller info@helpforsakring.se