Det här är vad vi gör

När vardagsjuridiken trasslar till sig vill man ha råd att ha en egen jurist vid sin sida. Och det är just vad man har med våra juristförsäkringar. Alla har rätt att få rätt. Nu har alla råd också.

HELP finns i Sverige, Norge och Danmark och är ensamma i Skandinavien om att ha som enda fokus att hjälpa vanliga människor med deras vardagsjuridik.

Det gör vi i försäkringsform, i en modell som bygger på att man via sin försäkringspremie är garanterad en egen jurist när man behöver det, utan att betala något juristarvode.  En jurist som ger råd, driver ärenden, förhandlar och går upp i domstol och kort sagt ger ett fullgott juridiskt skydd.

Vi försäkrar över 700 000 kunder i Skandinavien och har i Sverige 23 anställda jurister. Våra områden är civilrättsliga, till exempel konsumenträtt, familjerätt, ID-stöld och bostad & fast egendom.

Det är ingen underdrift att säga att det vi gör revolutionerar hela juristbranschen. Att alla kan ha en egen jurist vid sin sida när det behövs har ändrat på förutsättningarna för juridisk hjälp på en annars traditionell marknad.

För alla har rätt att få rätt, oavsett storlek på plånboken.

Kontakta oss på 0771-985 200 eller info@helpforsakring.se