Lediga platser

Alla som känner varmt för våra ledord empatihandlingskraft och struktur måste verkligen längta efter en arbetsplats som HELP.

Jurist till HELP!

Du längtar efter en arbetsplats som HELP om du vill kunna lägga extra tid och omtanke på dina kunder. Hos oss kan du självständigt både handlägga juridiska ärenden och driva processer i domstol, utan att dina kunder betalar för de timmar du lägger ner. Nu söker vi en jurist till. Kanske är det du?

 

Att arbeta på HELP.

Här jobbar du som på vilken jurist- eller advokatbyrå som helst med en viktig skillnad – du slipper fakturera dina kunder. De har vår Juristförsäkring och därför betalar de inget timpris. Dina arbetsuppgifter sträcker sig från juridisk rådgivning och upprättande av juridiska handlingar till förhandling, domstolsprocesser och föreläsningar för våra samarbetspartner.

De områden du får arbeta med är t ex vårdnad & umgänge, köp- & konsumenträtt, hyresfrågor, sjukpenning & sjukersättning och arvsrätt.

 

Den här personligheten söker vi.

Vi vill arbeta med dig som har drivkraft, empati och handlingskraft och som vill vara med och förändra juristbranschen. Du har hög integritet, tycker om att hjälpa människor i deras vardag och har gärna erfarenhet från ett serviceyrke. Dina ambitioner är höga, du vill gärna utvecklas och du trivs med ett tydligt mandat. Stöter du på problem har du ett konstruktivt sätt att lösa dem på, med trygg och strukturerad energi.

 

Den här erfarenheten söker vi.

Vi utgår från att du är en skicklig jurist och vi vill också att du har arbetat med bygglovsärenden, familje- & arvsrätt, vårdnad & umgänge eller något annat av våra rättsområden. Har du erfarenhet av att självständigt driva processer i domstol är det en tydlig merit. Pratar du fler språk än svenska är du extra värdefull för dina kunder.

 

Välkommen med din ansökan!

Maila dina ansökningshandlingar senast den 1 februari 2020 till vår avdelningschef Sara Bandert Malmberg. Tillträde i maj/juni 2020 eller enligt överenskommelse

 

Läs mer om HELP Försäkring

 

 

 

 

Kontakta oss på 0771-985 200 eller info@helpforsakring.se