Hoppa till innehåll
Min Sida

Om oss

Välkommen till HELP!

Telefon                                 Växel 08-524 640 00  |  Kundtjänst 0771-985 200

Öppet                                   Måndag - torsdag 09.00 - 17.00  |  Fredag 09.00 - 16.00

Email                                    info@helpforsakring.se

Post- och besök                  HELP Försäkring Filial  |  Kungsgatan 32  |  111 35 Stockholm

Klagomålsansvarig             Chefsjurist & skadechef Nadja Forsman

Org nr                                   516407-8080

Vad vi gör.

Vi hjälper människor med deras vardagsjuridik inom området privaträtt. I Skandinavien är det bara vi som har fullt fokus på Juristförsäkringar och det ger oss en unik kompetens. Sedan starten har vi hjälpt våra kunder med 29 000 ärenden.

Och responsen visar att vi behövs. Andra kvartalet 2019 hade vi 99 % nöjda kunder.

Du håller kontakt med din jurist som det passar dig bäst, via telefon, mail, Min sida, post, Skype eller videosamtal. Vill du ha ett personligt möte är du varmt välkommen till vårt kontor i Stockholm. Vid domstolsärenden har du alltid juristen vid din sida, vilken av Sveriges alla domstolar det än gäller.

Rättssäkerhet.

HELP gör det möjligt för vanliga privatpersoner att få juridisk hjälp, det är vårt bidrag till en högre rättssäkerhet. Vi hjälper våra kunder i försäkringsform, med en låg månadspremie och utan timpris.

Med allt större ekonomiska skillnader i samhället är det extra viktigt att HELP finns. För vad hjälper likhet inför lagen om du inte har råd att anlita en jurist? Våra kunder slipper titta i plånboken innan de kontaktar oss.

HELP som arbetsplats.

Vi har kollektivavtal och arbetar aktivt för att skapa bra balans mellan arbete och fritid. Det positiva resultatet ser vi varje år i  medarbetarundersökningen - 2018 tyckte 100 % att HELP är en bra arbetsplats.

Eftersom vi inte fakturerar våra kunder mäts juristerna inte på hög debiteringsgrad, utan på hög kundnöjdhet.

År 2020/2021 är HELP certifierad till en god arbetsplats av A Great Place to Work. Du kan läsa mer om organisationen och certifieringen här.

Se våra lediga platser här!

Mer om HELP.

  • HELP startade i Sverige 2012, som filial till norska HELP Forsikring AS. Hela HELP ägs sedan 2013 av ARAG, det tyska försäkringsbolaget som liksom vi har juristhjälp i försäkringsform som specialitet. ARAG är representerat i 17 länder.

  • Drygt 150 jurister jobbar på HELP i Sverige, Norge och Danmark. Det gör oss till en av de stora juristarbetsplatserna i Skandinavien.

  • Många av våra kunder är mer bekväma med andra språk än svenska, därför lägger vi extra vikt vid breda språkkunskaper när vi rekryterar jurister. Idag är 11 språk representerade hos oss.

  • Vi har en heltäckande ansvarsförsäkring och följer Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.