Mäklarhuset - Skyddat Köp Jurist

Den säljare som tecknar Mäklarhusets Skyddat Köp till sin köpare gör sin bostad extra attraktiv för sina spekulanter och blir en riktig hjälte. För vem tackar nej till att få en jurist vid sin sida i ett helt år, utan timpeng?

 

Fördelen för dig som säljer bostad

Ska du sälja din bostad? Anlita då en mäklare från Mäklarhuset och kom ihåg att teckna trygghetspaketet Skyddat Köp. Det gör din bostad extra attraktiv för dina spekulanter.

 

I Skyddat Köp ingår, bland mycket annat, att din köpare får en egen jurist i ett helt år, utan att betala en enda krona i timkostnad. Köparen får personlig service och goda råd i juridiska frågor som gäller bostaden och upprättar de avtal vi alla behöver för att säkra en vardagsjuridisk trygghet. Juristen företräder också köparen i domstol om det skulle behövas, med ett rättsskydd upp till 2 miljoner kronor. Fortfarande utan timarvode.

 

Juristhjälpen kan naturligtvis aldrig användas mot dig som säljare eller mot din mäklare.

 

På köpet kan du också säkra din egen vardagsjuridiska trygghet med tre viktig digitala avtal. När du har tecknat ditt Skyddat Köp kan du logga in på Min sida och hitta avtalen där. 

 

Läs mer om all trygghet som ingår i Skyddat Köp här

Tryggheten för dig som köper bostad

Ska du köpa bostad? Håll lite extra utkik efter bostäder som förmedlas av en mäklare från Mäklarhuset, det kan löna sig. När den som säljer din nya bostad till dig har tecknat trygghetspaketet Skyddat Köp ingår, bland mycket annat, en egen jurist i ett helt år, utan att betala en enda krona i timkostnad.

 

Juristen ger dig personlig service och goda råd i frågor som gäller bostaden och upprättar de avtal vi alla behöver för att säkra en vardagsjuridisk trygghet. Juristen företräder dig också i domstol om det skulle behövas, med ett rättsskydd upp till 2 miljoner kronor. Fortfarande utan något timarvode.

 

Den juridiska servicen tillhandahålls av oss på HELP och våra jurister. De ger personlig service, hjälper, vägleder och företräder dig. Du slipper leta upp en jurist på stan när behovet uppstår, oroa dig för vad notan ska landa på och betala timarvode på löpande räkning. Det enda du behöver göra är att kontakta HELP så får du snabb och kompetent hjälp. Utan timarvode förstås.

 

Läs mer om all trygghet som ingår i Skyddat Köp här.

 

 

 

 

 

 

 

Till Mäklarhusets hemsida

 

 

 

 

 

 

Kontakta oss på 0771-985 200 eller info@helpforsakring.se