Hoppa till innehåll
Min sida

Great Place to Work

Medarbetarundersökningen och utmärkelsen Great Place to Work

Varje år deltar HELP i en medarbetarundersökning som hålls av Great Place to Work. Undersökningen består av ett formulär med påståenden och frågor som GPTW skrivit. Våra medarbetare får sedan svara på påståendena. Undersökningen görs anonymt och medarbetarna uppmanas ge ärliga och uppriktiga svar.

Undersökningen ger oss återkoppling från våra medarbetare och med hjälp av svaren utvecklas vi som organisation samt bevara vår arbetskultur.

På HELP lägger vi stor vikt vid HELP-andan, det är så vi beskriver vår arbetskultur, och vi får ofta fantastiska resultat i GPTW-undersökningarna, något som vi är väldigt glada över.

Läs mer om vår företagskultur här.

HELP - En av Sveriges bästa arbetsplatser

År 2023 blev HELP tilldelade utmärkelsen Great Place to Work, vilket gör oss till en av Sveriges bästa arbetsplatser! Vi är en samling smarta och härliga kollegor som trivs ihop och det känner våra kunder av, därför har vi även en hög kundnöjdhet. Våra ledord; empati, struktur och handlingskraft finns inte bara på papper, vi har med oss dem hela dagen och de genomsyrar allt vi gör.

Känns HELP som en arbetsplats för dig? Kika på våra lediga platser här

 

Vi har även blivit certifierade tidigare år

 • En av Sveriges bästa arbetsplatser

  år 2022-2023

 • En av Sveriges bästa arbetsplatser

  år 2021-2022

 • En av Sveriges bästa artbetsplatser

  år 2020-2021

 • En av Sveriges bästa arbetsplatser

  år 2019