Hoppa till innehåll
Min sida

En juristförsäkring - en trygghet för dig som kund 

Vår vision är att rätt ska vara rätt, för alla. Detta innebär att varje individ, oavsett bakgrund eller ekonomisk situation, ska ha möjlighet att få kvalificerad juristhjälp vid behov. Vi strävar efter att skapa ett rättvisare samhälle där juridisk trygghet är en självklarhet för alla.

Genom våra tjänster och samarbeten säkerställer vi att juridisk hjälp inte är en privilegierad resurs utan en grundläggande rättighet för alla. Som kund hos oss via någon av våra samarbetspartners, har du tillgång till juridisk hjälp inom de rättsområden din försäkring täcker. Du betalar en fast premie och kan nyttja försäkringen när du behöver det utan att behöva oroa dig för oväntade kostnader. 

Här är exempel på några rättsområden som vi arbetar med:

Vad ingår i juristförsäkringen? 

Vi erbjuder en unik försäkringsmodell som är skräddarsydd för var och en av våra samarbetspartners, så att det bäst ska passa för ett specifikt företags medlemmar eller kunder.  

Key Account Manager

Du som är kund hos HELP  

Är du kund hos HELP via någon av våra samarbetspartners, har du möjlighet att få juridisk hjälp inom de rättsområden som din försäkring omfattar.

Min sida - ditt digitala utrymme

Min sida är ett digitalt utrymme där du kan hålla kontakt med din jurist och upprätta egna digitala avtal. Den är ett komplement till den personliga hjälp du alltid får hos HELP och som kund loggar du tryggt in med ditt BankID. När du anmäler ett nytt ärende kommer du först i kontakt med vår kundservice. Därefter kommer du kontaktas av en jurist samma eller nästkommande dag. 

Hitta din försäkring här

En juristförsäkring – en hjälp genom hela livet

Våra behov och prioriteringar förändras ständigt genom livet. Därför är de tjänster som juristförsäkringen omfattar anpassade för de allra flesta juridiska problem man kan hamna i som privatperson, oavsett ålder och livssituation, små eller stora problem så hjälper vi dig.

För att omfattas av HELPs juristförsäkring, behöver du vara kund hos oss via någon av våra samarbetspartners.

Se var några kunder säger: