Hoppa till innehåll
Min sida

Empati, struktur & handlingskraft

Här på HELP arbetar vi utefter våra ledord är; empati, struktur och handlingskraft. 

Vi är empatiska mot varandra, vi är strukturerade och handlingskraftiga i vårt arbete. Våra ledord genomsyrar vårt arbete, hur vi är gentemot varandra, hur vi bemöter våra kunder och samarbetar med våra samarbetspartner.

Innovation och entreprenörskap

Vi som företag är stolta över att vara banbrytande inom juristbranschen. Med ett stort fokus på innovation och entreprenörskap strävar vi ständigt efter att effektivisera och modernisera vårt arbete genom digitalisering. Detta möjliggör för oss att vara ännu mer tillgängliga och tillhandahålla juridisk hjälp på ett snabbt och smidigt sätt.

Bidra till något större

Vår vision är enkel - att alla ska ha råd att få juridisk hjälp. På HELP Försäkring erbjuder vi en unik försäkringsmodell som tar bort kostnadsbekymmer för våra kunder. Vi tror på att ge rättvis och tillgänglig rådgivning för alla, oavsett storlek på plånboken. Genom att inte fakturera per timme ger vi våra kunder en möjlighet att få sina rättigheter prövade.

Vi är stolta över att kunna erbjuda en försäkringsmodell som ger våra kunder en trygghet och frihet att få den juridiska hjälpen de behöver utan att tveka. På HELP ser vi till att vår försäkringsmodell täcker en bred skala av juridiska behov. Det handlar inte bara om att erbjuda juridiskt stöd, utan också om att skapa en känsla av tillit och lugn för våra kunder.

En flexibel arbetsplats för balans i livet

Vi förstår vikten av att skapa balans mellan arbete och fritid för våra medarbetare. Vi tror på att ge möjlighet att forma sin arbetsrutin. Som en flexibel arbetsplats erbjuder vi dig friheten att arbeta både på kontoret och hemifrån.

Vi sitter i nyrenoverade lokaler på Södermalm i Stockholm. Vår lokal ger en trivsam miljö där det finns utrymme för samarbete, kreativitet och möjlighet att umgås med kollegor.

Ett företag av och för medarbetare

Här tror vi på kraften i medarbetarengagemang och inkludering. Vi är övertygade om att varje individ har unika perspektiv och idéer som kan bidra till att forma vår organisation. Genom vår styrgrupp ger vi dig som medarbetare möjligheten att påverka vår arbetsmiljö och verksamhet. Här välkomnas dina idéer och förslag, oavsett om de handlar om små förändringar eller övergripande frågor. Genom att aktivt inkludera våra medarbetare skapar vi en organisation som speglar våra gemensamma värderingar och strävar efter att göra skillnad varje dag.

Tillsammans formar vi en arbetsplats som inte bara uppfyller våra behov, utan också främjar personlig och professionell utveckling. Det är våra medarbetare som skapar en trivsam och inkluderande arbetsmiljö, där du kan utvecklas och göra verklig skillnad.

Kompetensutveckling

Vi strävar efter att ge varje medarbetare möjligheten att utveckla sin kompetens. Då vi arbetar inom flera rättsområden finns det utrymme för dig som jurist att både utforska olika områden och specialisera dig inom dina intresseområden. Eftersom vi inte behöver fakturera våra kunder kan vi i stället fokusera på att hjälpa dem, och på att stötta varandra. Rätt ska vara rätt. För alla.