Hoppa till innehåll
Min sida

Ett företag av och för medarbetare 

HELP har en lång historia av stark företagskultur som ligger till grund för vår framgång. Vi lägger stor vikt vid HELP-andan, vår beskrivning av företagskulturen. För oss innebär en gemensam värdegrund bra ledarskap, gemensamma värderingar och genomtänkta rekryteringar av rätt medarbetare. Vår tydliga vision, att rätt ska vara rätt för alla, ger oss en gemensam riktning och ett högre syfte, vilket motiverar oss att bidra till ett mer rättssäkert samhälle.

HELPs tre kärnvärden – Empati, Handlingskraft och Struktur – genomsyrar allt i vårt dagliga arbete. Dessa värden styr hur vi agerar mot varandra, bemöter våra kunder och samarbetar med våra partners. Här kan du läsa mer om vår värdegrund.

Vi tror på medarbetarengagemang och inkludering. Varje individ bidrar med unika perspektiv och idéer. Genom vår styrgrupp får du som medarbetare möjlighet att påverka vår arbetsmiljö och verksamhet. Dina idéer och förslag välkomnas, oavsett om det rör små förändringar eller stora frågor. 

 

Se vad några medarbetare säger om HELP här:

 

Tillsammans formar vi en arbetsplats som inte bara uppfyller våra behov, utan också främjar personlig och professionell utveckling. Det är våra medarbetare som skapar en trivsam och inkluderande arbetsmiljö, där du kan utvecklas och göra verklig skillnad. 

HELP – En av Sveriges bästa arbetsplatser 

År 2024 fick HELP utmärkelsen som en av Sveriges bästa arbetsplatser! Undersökningen har gjorts av Great Place to Work. Här trivs vi bland varma, smarta, roliga kollegor och det känner våra kunder.

Våra ledord finns inte bara på papper, dem har vi med oss hela dagen. HELP är en social arbetsplats och för fjärde året i rad certifierade som ett Great Place to Work® baserat på medarbetarnas egen bedömning.  

Vill du läsa mer om vårt arbete med Great Place to Work? Klicka här.