Hoppa till innehåll
Min sida

Samhällsuppdrag

I ett rättssäkert samhälle är det inte en stark privatekonomi som avgör vem som kan förebygga trassel med vardagsjuridiken eller vem som går vinnande ur en tvist. Ska alla vara lika inför lagen ska alla ha den möjligheten, och använda den. Därför stärker våra juristförsäkringar rättssäkerheten, precis som en hemförsäkring stärker skyddet för ditt hem och en bilförsäkring tar smällen när bilen säckar ihop.

Våra jurister är dina jurister

Juridisk hjälp ska ses som det självklara inslag i vardagen det faktiskt är. Som man använder när samboavtalet ska skrivas, den trasiga mobilen reklameras eller när exet bråkar om vem ska ha barnen i jul. Juristerna på HELP lägger all kraft på att hjälpa dig och ingen kraft på att fakturera dig – det behövs ju inte med ett försäkringsupplägg. De kan ge råd i vanliga och ovanliga frågor, skriva dina viktiga avtal, hjälpa dig efter ID-stölden, ta matchen mot Försäkringskassan, förhandla åt dig i domstol om det behövs och mycket mer.

Lösningar i och utanför domstol

Tack vare ett effektivt juridiskt arbete kan vi lösa de flesta ärenden utanför domstol. Men om ärendet tas till domstol finns vi vid din sida. Av våra 30 jurister är faktiskt ett par i domstol varje vecka, någonstans i landet.

Du behöver oss och vi behöver dig

Du som redan är kund hos oss – kom ihåg att använda din juristförsäkring när du kommer till ett juridiskt vägskäl, när du har frågor eller vill förebygga trubbel i framtiden. När du är trygg med att vi har din rygg tror vi att du rekommenderar oss till andra och då kan vi växa och hjälpa ännu fler.

Rätt ska vara rätt. För alla.