Hoppa till innehåll
Min sida

Jobba på HELP

HELP är inte en traditionell juristbyrå men vi är inte ett traditionellt försäkringsbolag heller. Vi är det bästa från de två världarna.

Det här är vad vi gör.

Vi erbjuder juridisk hjälp i försäkringsform till privatpersoner, eller om man vänder på det – vi är ett försäkringsbolag som erbjuder juridisk hjälp. Till en låg försäkringspremie har våra kunder tillgång till juristhjälp och vägledning. På så sätt slipper de vara hänvisade till advokattjänster med högt timarvode på löpande räkning, likaså de extra kostnader och självrisker som detta brukar medföra hos traditionella juristbyråer.

Några exempel på de rättsområden som vi specialiserar oss inom är familjerätt, köp- och konsumenträtt, hyresrätt och socialförsäkringsrätt. 

Som jurist på HELP

  • Vår vision är att rätt ska vara rätt. För alla. Därför är vi stolta över att vi inte behöver fakturera våra kunder, utan i stället bidrar till ett rättssäkrare samhälle och ger våra kunder en chans att få sin rätt prövad.

  • Hos oss är det avgörande att alla har en bra balans mellan arbete och fritid. Här får du både ett kul och utvecklande arbete och plats för fritid och familj. Vilka andra byråer kan skryta med det?

  • Som jurist på HELP behöver du inte fakturera dina kunder. Det är för att de redan har betalat för hjälpen via sin juristförsäkring. Du kan därför lägga fullt fokus på att hjälpa dina kunder.

HELP - En av Sveriges bästa arbetsplatser

År 2023 fick HELP utmärkelsen som en av Sveriges bästa arbetsplatser! Undersökningen har gjorts av Great Place to Work. Här trivs vi bland varma, smarta, roliga kollegor och det känner våra kunder. Våra ledord finns inte bara på papper, dem har vi med oss hela dagen.

Empati, struktur och handlingskraft- så jobbar vi!

Vill du läsa mer om vårt arbete med Great Place to Work? Klicka här. 

Känns HELP som en arbetsplats för dig? Kika in på våra lediga platser här