Hoppa till innehåll
Min sida

Våra värdeord

HELP har tre kärnvärden – Empati, Handlingskraft och Struktur – som är vägvisare och genomsyrar allt i vårt dagliga arbete. Dessa värden styr hur vi agerar mot varandra, bemöter våra kunder och samarbetar med våra partners. Genom att leva upp till dessa värdeord skapar vi en arbetsmiljö där alla medarbetare bidrar till effektivitet, arbetsglädje och nöjda kunder som i sin tur resulterar i en starkare, mer sammanhållen organisation. Tillsammans bygger vi en kultur där empati, handlingskraft och struktur är hörnstenarna för vår gemensamma framgång.

Vår vision 

HELPs vision bygger på ett rättssamhälle där rätt ska vara rätt, för alla. Vi vet att förr eller senare behöver de allra flesta människor juridisk hjälp i någon form. Vi vet också att många inte har råd med det. Vårt nytänkande och branschbrytande affärsmodell med juristförsäkring gör att alla ska få möjlighet till hjälp med vardagsjuridiken. Därför arbetar vi med olika samarbetspartners för att göra juridiska tjänster tillgängliga för alla genom olika försäkringslösningar.  

Vår mission 

HELP vill bidra till att göra juridik tillgänglig för alla och skapa ett rättvist och hållbart samhälle. Genom att erbjuder privatpersoner och företag juristhjälp genom olika försäkringslösningar möjliggör vi det. Vårt uppdrag blir allt viktigare när ekonomiska skillnader fortsätter att öka och som marknadsledande inom juristförsäkringar i Norden driver vi utvecklingen i vår bransch och ökar rättssäkerheten. Vårt fokus är våra kunder och viktiga samhällsfrågor där vi verkar och juridiken kan göra skillnad.