Hoppa till innehåll
Min Sida

Juristförsäkring – vad är det?

 

Vare sig vi är medvetna om det eller inte, förr eller senare behöver vi alla juridisk hjälp eller rådgivning. För den som då är oförberedd kan det bli en dyr historia att köpa juristtjänster per timme. Annat är det om du har en juristförsäkring, till exempel via ett fackförbund eller annan organisation. Då slipper du både osäkerhet och höga timarvoden. Till en låg månadspremie, och utan timarvode, får du en egen jurist vid din sida som hjälper till med vardagsjuridiken.

Juristhjälp i obegränsat antal timmar?

Ja, det är sant. För alla som är kunder hos HELP i alla fall.

Hjälp i vardagsjuridiska frågor är ovärderligt och sparar både pengar och väldigt mycket onödigt obehag för dem du bryr dig om och känner ansvar för. Anslut din organisation så ger du dina medlemmar, kunder eller anställda just detta. Obegränsat antal timmar med våra jurister. Snacka om att du kommer att göra skillnad i deras liv.

Rätt ska vara rätt. För alla.

HELP håller på att revolutionera en hel bransch, kom och åk med! Tillsammans hittar vi lösningar som gör juridisk hjälp tillgänglig för alla organisationens medlemmar eller kunder. För alla har rätt att få sin rätt prövad, oavsett storlek på plånboken.

Vi anpassar Juristförsäkringen till varje enskild samarbetspartner. Den smälter fint in överallt och är en viktig och värdefull förmån för medlemmar, kunder och anställda. Idag samarbetar vi med både fastighetsmäklare, telekomoperatörer, fackförbund och försäkringsbolag.