Hoppa till innehåll
Min sida

Min sida - enkla vägen till en egen jurist!

På HELP har du som kund tillgång till kundportalen "Min sida".

Vad är Min sida?

Min sida är ett digitalt utrymme där du kan hålla kontakt med din jurist och upprätta egna digitala avtal. Den är ett komplement till den personliga hjälp du alltid får hos HELP och som vår kund loggar du tryggt in med ditt BankID. Min sida är byggt för att vara användarvänlig och intuitiv, med guidning genom de användbara funktionerna.

Dina ärenden

När du har ett nytt ärende och behöver hjälp av din jurist kan du förstås ringa vår kundtjänst på 0771-985 200 eller maila till info@helpforsakring.se. Men du kan också mycket smidigt och användarvänligt anmäla ditt ärende på Min sida.

På Min sida kan du och juristen hålla kontakt och eventuellt också ladda upp och utbyta dokument som juristen behöver för att driva ditt ärende. Du kan också själv följa vad som händer i ärendet och hur det utvecklar sig.

Digitala avtal

På Min sida hittar du också digitala avtal som du själv kan upprätta, alla juridiskt säkerställda av HELPs chefsjurist. Glöm omständiga formulär, avtalen genereras här pedagogiskt efter dina uppgifter och behov. Kanske vill du skriva ett samboavtal, ett gåvobrev eller ett köpeavtal? Börja idag, fundera ett par dagar och gör klart avtalet. Enkelt och användarvänligt, bara att spara, skriva ut, signera och förvara på ett säkert ställe. Kom bara ihåg att vissa avtal alltid ska bevittnas för att vara giltiga!

Vem kan använda Min sida?

Alla våra kunder har tillgång till sidan. Har kunden en sambo, make/maka, registrerad parter eller hemmavarande barn som är yngre än 20 år är även dessa täckta av försäkringen, dock är det bara kunden själv som kan logga in på Min sida.

Vad vinner jag på att använda sidan?

Välkommen till HELP och Min sida!

Har du HELPs Juristförsäkring?

Kontakta din jurist genom att logga in på Min sida

Min sida
Juridisk ordbok